Vaihto ja palautus

 Vaatteet


Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen katsotaan saapuneen asiakkaalle kahden arkipäivän kuluessa postituksesta, ja 14 vrk:n aika alkaa tuosta päivästä. Jos tilaamasi tuote on viallinen, otathan mahdollisimman pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Samoin vaihdosta ja palautuksesta tulee ilmoittaa meille etukäteen sähköpostilla asiakaspalvelu@ainola.eu. 

 

Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Tuote ei siis saa olla käytetty, likainen, pesty tai muulla tavoin myyntikelvottomaksi tehty. Tuote palautetaan alkuperäisessä pakkauksessaan. Laita palautukseen aina mukaan lähetyslista / tilausvahvistus sekä yhteystietosi ja tilinumerosi. Pakkaathan tuotteet niin hyvin, etteivät ne vioitu postin kuljetuksessa.

 

Ale-tuotteiden vaihto ja palautus tapahtuvat aina asiakkaan omalla kustannuksella!

 

Vaihdoissa ja palautuksissa tulee käyttää postin edullisinta lähetystapaa (kirje, maksikirje, paketti). Voit viedä tuotteet postiin ja ilmoittaa kyseessä olevan asiakaspalautus. Ainola –verkkokaupalla on postin kanssa asiakaspalautussopimus, joten sinun ei tarvitse maksaa palautuksen postikuluja. Pyydä postista kuitti palautuksestasi. HUOM!!! Jos palautat ale-tuotteen, tulee sinun maksaa palautuksen postituskulut itse.

Palautettavassa kirjeessä / paketissa tulee olla osoitteemme:

             Ainola – verkkokauppa

   Lehtotie 1

   97700 Ranua

 

 

Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.

Vaihtojen ja palautusten välttämiseksi, luethan tuotekuvaukset huolellisesti ja kysyt rohkeasti jos jotain jää epäselväksi!

Jos olet tilauksessasi käyttänyt alennuskoodin tai hyödyntänyt alennuksen jolle on asetettu minimiostomäärä (€ tai kpl) ja palautuksesi jälkeen tilauksen loppusumma jää alle minimirajan, menetät alennuksen ja erotus vähennetään palautettavasta summasta. Alennuskoodia ei myöskään palauteta uudelleen käytettäväksi.

 

 

Kankaat

 

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole kuluttajasuojalain mukaan vaihto- eikä palautusoikeutta. Tarkista tuotteet aina heti niiden saavuttua ja mittaa kankaat ennen pesua. Meillä myynnissä olevat kankaat voivat kutistua pesussa 3-10 %. Huomioi tämä tilausta tehdessäsi. Huomioithan myös, että tietokoneen näyttö saattaa vääristää kankaan värejä.