Toimitusehdot

Ainola - verkkokaupan tuotteita myy Pienten Ilona (y-tunnus 2529518-3). Verkkokaupassa asioivan tulee olla täysi-ikäinen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilaaminen

 

Ainola – verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden, vuoden lähes jokaisena päivänä. Voit siis tilata tuotteitamme silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

 

Tilaaminen tapahtuu opastavan ostoskori – toiminnon kautta. Tehtyäsi tilauksen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistus toimii myös sekä ennakkolaskuna että kuittina ostotapahtumasta. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta vuorokauden kuluessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@ainola.eu . Tarkistathan tilausta tehdessäsi, että sähköpostiosoitteesi, lähetysosoitteesi ja puhelinnumerosi on kirjoitettu oikein! Jos tiedoissa on kirjoitusvirheitä, et saa tilauksestasi tilausvahvistusta tai lähetyksen postitus- ja saapumisilmloituksia.

 

Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Näin voi käydä, jos verkkokaupan varasto ei samanaikaisista tilauksista johtuen pysy ajan tasalla.

 

Jos hyödynnät tilauksessasi alennuskoodin tai alennuksen jolle on asetettu minimiostomäärä (€ tai kpl) ja palautuksesi jälkeen tilauksen loppusumma jää alle minimirajan, menetät alennuksen ja erotus vähennetään palautettavasta summasta. Alennuskoodia ei myöskään palauteta uudelleen käytettäväksi. 

 

Saman henkilön tilausten yhdistäminen on mahdollista mikäli ensimmäisen tilauksen yhteydessä on maksettu postikulut 5,90 € eikä aiempaa tilausta ei ole ehditty postittaa. Jos haluat tilauksesi yhdistettävän aiempaan tilaukseesi, kirjoita Tilauksen lisätiedot -kohtaan teksti: yhdistetään aiempaan tilaukseen sekä aiemman tilauksesi numero ja tilaajan nimi. Valitse yhdistettäviin lisätilauksiin toimitustavaksi "Nouto myymälästä", jottei verkkokauppa peri toisia lähetyskuluja. 

Kimppatilaukset. Porukalla tilattaessa joko yksi tilaa ja maksaa koko tilauksen tai kukin voi tehdä ja maksaa oman tilauksensa. Kimppatilauksen järjestäjä maksaa postikulut ja paketti toimitetaan hänelle. Muut tilaajat valitsevat toimitustavaksi "Nouto myymälästä", jolloin postikulut jäävät pois. Tilauksen lisätiedot kohtaan tulee ehdottamasti kirjoittaa keiden tilaukset yhdistetään samaan lähetykseen!


Tarkista tuotteet aina heti niiden saavuttua ja mittaa kankaat ennen pesua! Reklamaatiot mahdollisista virheistä tulee tehdä viipymättä, viimeistään kahden viikon sisällä. 

Meillä myynnissä olevat kankaat voivat kutistua pesussa 3-10 % (jotkut kankaat jopa yli 10 %), huomioi tämä tilausta tehdessäsi. Huomioithan myös, että tietokoneen näyttö saattaa vääristää kankaan värejä. Huomioithan myös, että painetussa kankaassa valkoinen harvoin on "puhdas valkoinen" vaan se taittaa useimmiten valtaväriin. Kaikki kankaamme on valmistettu 0öko-Tex100 -standarsin mukaisesti eli ne eivät sisällä haitallisia kemikaaleja.

Mikäli valmistat kankaistamme tuotteita myyntiin, ilmoitathan kankaiden alkuperäksi Ainolan.  

 

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, maksutavoista, toimituskuluista tai toimitusajoista, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekemistä.                                                                                                      

 

 

Toimitus

 

Tilaukset toimitetaan postitse. Halutessasi voit myös noutaa tuotteet Ainola – verkkokaupan toimipisteestä. Myös noudettavat tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä ja noutoajankohdasta tulee sopia etukäteen.

 

Pyrimme nopeaan toimitukseen. Postitamme tuotteet 1-5 arkipäivän kuluessa, useimmiten jo tilauspäivänä. Kirjeenä tai maksikirjeenä menevät lähetykset postitamme 2. luokassa. Ennakkolaskulla tilattaessa tuotteita pidetään varattuina 7 vrk laskun lähettämisestä, tämän jälkeen maksamaton tilaus peruuntuu. Ennakkolaskulla tilatut tuotteet postitetaan maksun saavuttua tilillemme.

 

Toimitamme verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia vain Suomeen. Mikäli haluat tilata tuotteitamme ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Through webshop, you can take orders only to Finland. If you want to order abroad contact our Custom Service asiakaspalvelu@ainola.eu.

 

Posti palauttaa lunastamattomat ja noutamatta jääneet lähetykset takaisin Ainola-verkkokaupalle määräajan jälkeen. Palautuksesta aiheutuneet kulut peritään tilauksensa lunastamatta / noutamatta jättäneeltä asiakkaalta. Asiakkaalla on velvollisuus itse seurata paketin kulkua.

 

 

Toimituskulut


Tilattaessa Suomeen toimituskulut ovat  3,90 € tai 5,90 €. Toimituskulut määräytyvät tuotteiden painon sekä paketin paksuuden mukaan ja ne päivittyvät automaattisesti tilauksen loppusummaan. Tilauksesi toimitetaan kirjeenä tai postista noudettavana pakettina riippuen kumpi toimitustapa on edulllisempi. Myös paketin koko vaikuttaa toimitustapaan. Noutaessasi tuotteet Ainola – verkkokaupan toimipisteestä, saat tilauksesi toimituskuluitta. 

 

Paino                          Toimituskulut

 0 – 500 g                   3,90 €

501 g -                         5,90 €

 

Huomiothan, että painon lisäksi paketin paksuus vaikuttaa toimituskulujen määrään.

Tilatessasi ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Toimituskulut määräytyvät tilauskohtaisesti.